Wat jij voor mij betekent

De behandeling bij jou geeft me inwendig rust,  laat me dingen vanuit een ander perspectief bekijken , en zorgt voor een bepaald soort stabiliteit in mijn leven. Onze gesprekken helpen hier ook vaak in mee. Jij bent een soort spiegel  , een reminder voor mijn ziel.Jij haalt de antwoorden uit mijn ziel die ik kwijt was geraakt.Vanaf de eerste keer dat ik bij je kwam tot nu heb ik dankzij jouw behandelingen een enorme spirituele groei doorgemaakt en vele inzichten over mezelf verkregen.  Jij haalt mijn  zielstem naar boven , dwars door alle vervuilingen van mijn geest. Nu door de lockdown er geen behandelingen mogelijk zijn voel ik me meer lost dan ooit.
Dank je wel dat je ooit op mijn pad kwam.. ik hoop oprecht dat je nog lang op mijn levenspad mag meewandelen. Diana D.