Voeding & Schoonheid

Ben ik een voedingsgoeroe of pluis ik alle voedingsmiddelen tot op de bodem uit om te achterhalen wat er in zit?
Absoluut niet! Ik heb ook geen opleiding als diëtiste en profileer mijzelf ook niet zo.

Wat ben ik dan wel
E
en alternatief therapeute die heel erg geïnteresseerd is in de thermische voedingswaarden van onze levensmiddelen en wat deze voor jouw lichaam kunnen doen.

Vaststellen problematiek
Het holistisch geheel met betrekking tot voeding is onderdeel van mijn opleiding tot Holistisch Beauty masseur in relatie tot schoonheid en visa versa.
Heeft het woord  “schoonheid” dan betrekking op een mooi uiterlijk of spreek ik over de “schoonheid” van onze organen?
Beide!!  Zonder meer zijn de twee begrippen met elkaar verbonden. Het een sluit het andere niet uit, maar vult elkaar juist aan.
Zijn we innerlijk gezond dan weerspiegelt dit aan de buitenkant met een fris en fruitig uiterlijk.
Kan jouw innerlijke conditie een oppepper gebruiken, dan uit dit zich meestal in een vermoeid uiterlijk (uitstraling) en/of huidproblemen.

Maarrrrrr….
Laat ik mijzelf niet beperken tot alleen uiterlijke problemen.
Lichamelijke problemen zoals koude handen en voeten of slaapproblemen kunnen zonder meer debet zijn aan het nuttigen van “verkeerde” voeding voor jouw organen.
Het begrip verkeerd staat dan in de context van niet de juiste thermische waarde hebben voor jouw innerlijk verbrandingsproces.

Hoe werkt het
Huidige klachten leg ik naast jouw voedingspatroon en samen doorlopen we wat anders kan. Op basis van het totaal plaatje krijg je een voedingsadvies mee waarmee je aan de slag gaat.
Indien nodig kan het advies aangevuld worden met voetreflextherapie ter ondersteuning van het herstelproces van het lichaam.