Visagie

Vraag een willekeurig persoon naar de betekenis
van visagie en het antwoord luidt vaak dat het met acteurs, artiesten, modellen of het toneel te maken heeft. Vormen van extreme, zichtbare make up.

Maar ben jij je er van bewust dat het aanbrengen van onze dagelijkse make up al een vorm van visagie is?
Deze dag make up wordt door miljoenen vrouwen én mannen elke dag opnieuw toegepast alleen is dit zo algemeen geaccepteerd dat het geen visagie meer wordt genoemd.

Met het opbrengen van make up wordt er naar gestreefd de pluspunten van ons gezicht te benadrukken door extra kleur aan te brengen of een ooglijntje meer te zetten, door het gelaat te poederen worden rimpels en oneffenheden gecamoufleerd en oogschaduw wordt gebruikt voor een verleidelijke oogopslag.

Er zijn vele soorten, merknamen en kleuren te koop op de markt. De prijs is niet bepalend voor jouw uiterlijk. Vooral niet voor het doel waar de gemiddelde mens make up voor gebruikt. Smaken verschillen natuurlijk maar over het het algemeen is er niet veel make up nodig voor een stralende en egale look. Het belangrijkste is de keuze van de juiste foundation waarop de overige kleuren worden afgestemd in combinatie met jouw eigen type huid of huidskleur en het evenement waar je naar toe gaat.

In deze huidige tijd komt het steeds vaker voor dat klanten allergisch zijn voor allerlei stofjes of reeds huidproblemen hebben.
Daarom ben ik als natuurkundig therapeute absoluut voorstander van de make up lijn van Sonya aangezien deze geproduceerd zijn op basis van de Aloë Vera plant. De hoogwaardige kwaliteit van deze producten wordt gewaarborgd door het gepatenteerde koud stabilisatie proces en ondersteund de hydratatie van de huid volledig. Je voelt geen masker op je gezicht en het droogt de huid niet uit maar voedt deze zelfs. Samen met de kannetjes van de Aloë Vera gel en de gezichtsverzorgingsprodcuten werk je aan een gezond innerlijk en uiterlijk.

Regelmatig organiseer ik workshops met max 6 personen. In tweetallen ga je aan de slag met het reinigen van de huid, het voorbereiden van de huid voor de make up en maak je elkaar op.

Heb je interesse om een workshop bij te wonen meldt je dan aan via [email protected] 

kwaliteitslabel