Stoelmassage

Stoelmassage… over de kleding heen? Nooit van gehoord?! Zonde!
Het is zo simpel en effectief!

Deze vorm van massage wordt steeds meer toegepast bij bedrijven vanwege de bewezen effectiviteit. Voor medewerkers die elke dag uren achter het scherm van hun laptop zitten. Preventief toegepast om klachten in armen, rug, nek en schouders te vermijden of te verminderen.

In plaats van bij bedrijven te werken, maak ik deze behandeling liever toegankelijk voor iedereen. De spieren in je rug en armen worden rustig aan over de kleding heen losgemaakt. Na twintig tot dertig minuten voelt je rug meer ontspannen aan. Je lijf is weer soepel en minder pijnlijk.

Ik maak er zelf ook gebruik van omdat ik een zittend beroep heb. De uren die ik voorover gebogen zit om de voeten van mijn cliënten te masseren eisen hun tol. En oh boy… was ik maar eerder gegaan. Had ik het maar niet zolang uitgesteld. Het was een wereld van verschil van voor de behandeling en daarna.
Schoonheidsspecialisten of pedicuren, masseurs en zelfs verpleegkundigen (door het vele tillen) kunnen er over meepraten.

Cliënten zijn zo enthousiast en maken gebruik van de vijf rittenkaart.
Een van mijn oudste cliënte zei deze week tegen mij: “Ik vertel iedereen hoe goed het mij doet. Ik snap niet waarom ze dit niet preventief doen. Ze moeten het zelf weten”

Zij zelf is in de zeventig.. Leeftijd speelt geen rol.