(Online) magnesium consulent

Ik kan een algemeen praatje houden over de voordelen van magnesium. Maar liever vertel ik over wat magnesium voor mij betekent.

Ik had er over gehoord. De voordelen die het innemen van extra magnesium kan bieden. Mijn kennis beperkte zich tot de welbekende spierkrampen in de kuiten. En ja, het had ook te maken met een goede balans tussen de hoeveelheid calcium om een goede werking tot stand te brengen.

Totdat ik dieper in deze materie dook. Snel kwam ik tot de ontdekking dat mijn eigen ups en downs (mentaal gezien) ook een gevolg kon zijn van magnesium tekort. En ja, de eeuwige huidproblemen van mijn handen en de pijn in mijn duimmuizen en ellebogen stonden ook in relatie hiermee?

Volgens de experts was die kans groot. “Eerst zien, dan geloven” was mijn gedachte en ik ging aan de slag met een aantal producten die werden aanbevolen. En verhip, suggestie of niet, maar na een week constateerde ik opeens dat mijn ellebogen geen pijn meer deden en ook mijn duimmuis was minder gevoelig. De huidirritatie op mijn handen was rustiger, nagenoeg verdwenen. De wisselende emotionele stemming.. ? Meer in balans… ? Of beeld ik het mij in? Ik voel me in ieder geval goed!

Ik ben heel erg enthousiast geworden en had het plaatje van een erg ongelukkige puber voor ogen wiens emotionele status eveneens een gevolg kan zijn door magnesium tekort na aanleiding van de hoeveelheid stress die ze al heel lang ervaart. Mag ik daar dan alsjeblieft in ondersteunen? Het zou zo fijn zijn als ik na lange tijd een blijde lach op haar gezicht zou zien… haar lijf eindelijk eens zou ontspannen.

Voor de liefhebber hieronder de algemene informatie.

Magnesium is betrokken bij heel veel enzymatische processen in het lichaam. Het speelt een rol bij de aanmaak van energie, het ritme van het hart, de zenuwprikkelgeleiding, de werking van de spieren, de kracht van je botten, de aanmaak van hormonen en nog veel meer. Aandoeningen kunnen een gevolg zijn van een tekort aan magnesium. Het gebruik van magnesium biedt een relatief gemakkelijke manier om uw gezondheid en energieniveau te verhogen. 

Wilt u meer informatie neem dan contact op via [email protected] of telefonisch via 06 – 55 10 16 18