Oncoreflex

Kanker is de diagnose…. een hevig emotionele tijd  breekt aan. Behandelingen worden gestart. Je leven staat op z’n kop. Keuzes moeten worden gemaakt. Waar kies je voor…

De groep mensen die direct of indirect te maken krijgt met kanker wordt steeds groter. De behoefte aan een andere benadering van de ziekte neemt eveneens toe.

Naast de reguliere behandelingen wordt regelmatig gekozen voor een integratieve therapie. Oncoreflex is een onderdeel hiervan.

Het doel van deze voetreflexmassage is door middel van zachte en respectvolle aanraking ondersteuning te geven tijdens en na de chemokuren of bestralingen. Ruimte geven aan het verwerken en uiten van emoties en het verminderen van klachten zoals misselijkheid, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid en concentratie- geheugenproblemen.

In de jaren die ik werkzaam ben als voetreflextherapeute (sinds 2006) heb ik al vele mensen begeleid tijdens hun ziekteproces. Hierdoor heb ik de nodige ervaring opgedaan met diverse ziektebeelden. De positieve uitwerking van de intergratieve behandeling ervaar ik zelf altijd als wonderbaarlijk.

Op het gebied van kanker is (natuurgeneeskundig) arts Henk Fransen zeer vooruitstrevend. Zijn visie en benadering van deze ziekte hebben een diepe indruk op mij achtergelaten. Ik stel hem graag aan u voor.

Klik hier voor een impressie van zijn werk.