ACCES BARS / Healing

Voor mensen die onbekend zijn met acces bars en/of healing is de drempel hoog om mijn praktijk binnen te komen en te vragen om een energetische behandeling.
Het onbekende wat er zou kunnen gebeuren wordt verwezen naar de mystieke wereld. Begrijpelijk! Ik kwam een paar jaar voor de geboorte van mijn dochter pas in contact gekomen met healing. Een moment dat ik nooit zal vergeten, maar wat mij enorm geholpen heeft. Ik kwam van mijn snoepverslaving af en bereikte na jaren eindelijk mijn doel van toen… afvallen.

Sinds januari 2019 ben ik zelf onder behandeling gegaan voor de acces bars en ik ben zó blij dat ik die beslissing heb genomen!
Eindelijk krijg ik overzicht en voornamelijk rust in de gebeurtenissen om mij heen. Maanden…. ik denk wel een jaar had ik steeds het gevoel “stil te staan”. Er zat geen ontwikkeling meer in mijn praktijk. En de ontwikkelingen die er in zaten waren negatief. Waardoor… !!??
Ik verkeerde in een negatieve neerwaardse spiraal.
De reden bleef onbekend hoe hard ik ook probeerde achter de waarheid te komen. Totdat……

Ik ben geen onbekende wat energetische behandelingen betreft. Vele opleidingen zoals de Reconnective Healing heb ik gevolgd en heb hiermee menige cliënt mogen helpen. Een reden te meer om open te staan voor alles wat deze behandeling mocht brengen.

Tijdens de eerste behandeling voelde ik zoveel kou en warmte, zag ik kleuren van licht tot donker en sloeg de griep toe in de week die er op volgde. Volgens mij gooide ik heel veel emoties uit mijn systeem.

De tweede keer waren kleuren weer een onderdeel, maar vooral het overheersende gevoel van verwachting hield mij in zijn ban. Een erg prettig gevoel trouwens. Eveneens de drang om gedachten eindelijk om te zetten in daden. Hetgeen zijn vruchten begint af te werpen.

De derde keer verliep rustig (de twee vorige ook hoor). Af en toe ervaarde ik een gevoel van kou, maar voornamelijk kwam er heel diepe rust over mij een. Ontwikkelingen en inzichten vallen langzaam op hun plaats.
Nadat ik blijkbaar zelf de deur had dichtgegooid wat mijn praktijk betreft, heb ik deze nu wagenwijd open gezet en stromen zowel oude cliënten als nieuwe toe.

Ik kan niet wachten tot de volgende twee afspraken en ben ik zeer benieuwd wat deze voor mij gaan betekenen.

Welke waarde de acces bars of een healing voor u heeft kan ik niet zeggen. Iedereen is anders en we bewandelen allemaal ons eigen pad.
Wat een acces behandeling inhoudt kan ik u wel vertellen en ik nodig u uit om onderstaande informatie te lezen.

De oorzaak of oorzaken van klachten op fysiek of emotioneel gebied kunnen dieper liggen dan we vermoeden. Ze kunnen je het gevoel geven dat je emotioneel vastgelopen bent. Of dat je opnieuw en opnieuw in dezelfde situatie terecht komt, ronddraait in een cirkel en niet verder komt. Je behaalt je doelen of gewenste veranderingen niet en dat zorgt voor frustratie en verdriet.

Op zo’n moment kan een energetische behandeling je helpen om de blokkades op te lossen.

Een healing of behandeling middels de acces bars zorgt ervoor dat ervaringen met beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven worden opgelost. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Hoe werkt het?

Een sessie vindt meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd. Stukjes van een puzzel vallen op hun plek en jouw daadkracht verstrekt nadat je verlost bent van de negatieve eigen overtuigingen.