Reflextherapie

Gezondheid lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het niet…….

Ongemerkt sluipen aandoeningen je leven binnen.
Je hebt af en toe last van pijntjes en vervolgens haal jij je schouders op en denkt “dat heeft iedereen wel eens”. Dat klopt helemaal.. dat heeft iedereen wel eens. Je neemt de tijd niet om er bij stil te staan.
Het is ook niet echt mens eigen om bij elk wisse wasje direct naar een arts of therapeut te gaan. Er zijn andere dingen die de aandacht vragen of die prioriteit hebben.

De beslissing om iets aan je ongemak te doen, wordt meestal pas genomen als het je dagelijks leven beïnvloedt of beperkt. In wezen ben je dan al aan de late kant. De weg terug naar goed kunnen functioneren is in dit geval vaak langer dan nodig was geweest.

Tegenwoordig vinden meer en meer mensen hun weg naar de alternatieve geneeskunde. Men wil niet meer volgepropt worden met medicatie waar ze geen heil in zien. Er wordt meer tijd en aandacht besteed aan het verhaal van de klant of patiënt als je dit liever zegt.

De alternatieve geneeskunde is echter NOOIT een vervanging van de reguliere medische wereld.
Reguliere medische behandeling kan absoluut noodzakelijk zijn.
“Alternatief” … de naam zegt het al. Een andere benadering en aanpak van problemen.

Om kwaliteit te waarborgen en er voor te zorgen dat u de kosten (gedeeltelijke) kunt declareren ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en RBCZ.
Klik op de logo’s voor meer informatie.

Licentienummer CM3707-09-06-20
Licentienummer 309131R
Licentienummer 309131R