Anti aging

Infinite….. een compleet anti aging product voor man en vrouw

 

Om op latere leeftijd een mooie huid te behouden in het gelaat, is het geen overbodige luxe om op jonge leeftijd reeds te beginnen met een goede verzorgingslijn.
Alom wordt er gezegd dat de vochtbalans veranderd en de aanmaak van collageen vanaf 26 jarige leeftijd afneemt.

Daarbij is het belangrijk om dagelijks de huid te reinigen en restjes make up of andere vervuiling te verwijderen. Om de puntjes op de i te zetten, na te behandelen met een tonic en vervolgens een serum aan te brengen en/of een dag/nachtcrème voor de broodnodige voeding van de huid.

Hiervoor kun je goedkope merken gebruiken of de duurdere merken. Ikzelf heb altijd gekozen voor de laatste categorie.

Het heeft zijn vruchten afgeworpen en ik prijs mijzelf dan ook gelukkig dat ik heden ten dage vaak te horen krijg dat ik er jonger uit zie dan dat ik daadwerkelijk ben (over de 50…)

Ondanks de goede natuurproducten die ik dagdagelijks gebruik, kon ik de verleiding niet weerstaan onmiddellijk met de anti aging set van Forever aan de slag te gaan en ik mag zeggen dat de wetenschappelijk bewezen werking van de ingrediënten binnen de veertien dagen DAADWERKELIJK RESULTAAT te zien is.

 

De ANTI AGING SET INFINITE 

De set bestaat uit vier producten

Firming serum

 

 

Gericht op het verminderen van de zichtbaarheid
van fijne lijntjes en rimpels. Het ondersteunt de
elasticiteit van de huid, hydrateert en zorgt
voor een frisse uitstraling

 

 

 

 

 

Firming Complex

 

Gericht op het verminderen van de effecten van de verouderende huid, maar dan van binnenuit.

EEN REVOLUTIONAIRE ONTWIKKELING DE ANTI-AGING HUIDVERZORGING.

 

 

 

 

 

Restoring crème

 

 

 

Een lichte, soepele anti-aging gezichtscrème met krachtige, huidverzorgende ingrediënten. De crème voelt licht en soepel aan en absorbeert snel.

 

 

 

 

 

Hydrating cleanser

 

Deze milde, milky cleanser verwijdert vuil en restjes make up zorgvuldig. De huid voelt gehydrateerd, zachte en schoon aan. Geschikt voor dagelijks gebruik, in de ochtend en avond.

 

 

 

 

 

 

 

Ik raad echt iedereen aan om dit product minstens te proberen en zelf te ondervinden welke super resultaten dit oplevert.